HYR NE CHAT

.......
   
  .
  Penalty gjuaj me kundershtarë.
 
 
 Gjuaj penalty njeher ti njeher shoki juaj sheno gol ,dhe kthehu ne gollë per te mbrojturë,pastaj sheno perseri gol,ke 5 gjuajtje.  

Penalty Shootout

 
 
 
 
 
 
 


Advertisement
 

 
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=
TOP DRENASI free glitter text and family website at FamilyLobby.com
TOP-DRENASI TOOLBAR
free glitter text and family website at FamilyLobby.com PERFUNDI KTIJ KY VENDOSET RTK- DREJTPERDREJT

Nuk lejohen fyrjet ne chat